Vakantiehuis ardennen
workshops
jan en marion
appartementen
Bed & Breakfast
omgeving verviers
lekker eten
rommelmarkten
contact
 
Bed & Breakfast / diner
Naast overnachtingen bieden wij ook bed & breakfast en diner op aanvraag.
Klik hier

Groepsarrangementen
Voor grote groepen bieden wij ook de mogelijkheid onze tweede locatie in combinatie te verhuren. Vraag naar de mogelijkheden.
Klik hier

Facebook Villa Bellevue
op Facebook

Omgeving

Villa Bellevue ligt op loopafstand van het centrum waar vele gezellige restaurantjes en eetcafé's, musea en kerken zijn. Wekelijks in de omgeving talloze brocante-en rommelmarkten. Villa Bellevue ligt op loopafstand, 15 minuten, vanaf het station Verviers-centre.
Verviers ligt tussen de Ardennen en Hautes Fagnes in. Een prachtig wandel-en watersportgebied, grotten, golf, skiën en  langlaufen, wildwaterkano. Francorchamps voor de formule 1, Grand Prix, ligt op 20 minuten rijden afstand van Verviers, ook bereikbaar met bus en trein.  Op maar 30 minuten rij-afstand vanaf het centrum van Maastricht, Luik en Aken.

Verviers is een stad met 62.000 inwoners en ligt in het dal tussen de Ardennen en Hautes Fagnes in. Het was vroeger hèt centrum van de linnen en wolindustrie in Europa. Net als de industrie in Twente is het opgehouden in de jaren 70. In de stad zijn nog tal van oude panden uit de vroegere glorietijd te vinden. Jammergenoeg velen ook in verval maar langzamerhand wordt alles weer gerestaureerd.

De werkloosheid was na het opheffen van de industrie natuurlijk groot maar langzamerhand vinden vele mensen daar weer een plekje. Aan cultuur wordt veel gedaan en met name de Opera is beroemd om haar goede uitvoeringen die zij samen met de Opera in Luik (Opera Wallonie) organiseert.www.ccrv.be

Ook in het muziekpodium Spirit of 66 zijn veel concerten te bezoeken. Voor een volledig overzicht zie de website www.spiritof66.be.

Opera
Place Vert
Panorama Verviers
  Hotel de Ville
Panorama Verviers
 
Barrage de la gileppe
Kerk in Verviers, Ardennen