Vakantiehuis ardennen
workshops
jan en marion
appartementen
Bed & Breakfast
omgeving verviers
lekker eten
rommelmarkten
contact
 
Bed & Breakfast / diner
Naast overnachtingen bieden wij ook bed & breakfast en diner op aanvraag.
Klik hier

Groepsarrangementen
Voor grote groepen bieden wij ook de mogelijkheid onze tweede locatie in combinatie te verhuren. Vraag naar de mogelijkheden.
Klik hier

(vakantie)Huis te koop
In onze straat, een vrijstaand herenhuis (kasteeltje) op 2500m grond. 9 kamers, 3 badkamers, kelder en vrijstaand wachtershuisje bij de oprit.
Klik hier

 

Jan en Marion

Wij wonen sinds november 2001 in Verviers (B) en hebben deze stad uitgekozen omdat we de streek goed kennen. Lang verbleven we in Maastricht waar we een boekhandel hadden aan het Vrijthof.
Na enkele jaren in Portugal gewoond te hebben, waar we onze boerderijtjes verhuren (zie www.douro.nl), zijn we naar Utrecht verhuisd. Daar is Marion samen met haar dochter Joyce een multi-mediabedrijf gestart. Sinds 1996 zijn wij er enthousiast mee bezig. Bij www.zaaks.nl is te zien welke aktiviteiten wij daarin doen.
Nu wat wonen betreft weer terug in het Zuiden waar we in ons huis 2 appartementen verhuren geschikt voor groepen tot 22 personen. Voor feesten is het ook mogelijk het hele huis te huren waar wij dan voor de catering kunnen zorgen.

Daarnaast is het ook mogelijk één van de appartementen voor 2 tot 4 personen te huren. Ontbijt en diner zijn ook mogelijk

We vinden het leuk u in Villa Bellevue te ontmoeten.

Tot ziens in Verviers!
Met hartelijke groeten,

Marion Datema 
Achterzijde huis
 
Voorzijde
Verviers
Trap binnendoor